Eurofeu Belgique

Eurofeu België kan u helpen met uw brandveiligheid

Frans contact

Contact : +32 2 887 22 32
Mail : dpt.export@eurofeu.fr

Vlaams contact

Contact : +33 2 37 53 58 06
Mail : dpt.export@eurofeu.fr

We bieden een compleet assortiment veiligheidsvoorzieningen

  • Sinds 1981 produceert de Eurofeu Groep een compleet gamma van permanente en hulpdrukblussers, die alle risico’s op de markt dekken. Deze producten evolueren voortdurend om aan uw behoeften te voldoen en de meeste van onze assortimenten hebben het label “Origine France Garantie”.

Brandbeveiligingssystemen zijn ontworpen om informatie te verzamelen en te verwerken en om preventieve of corrigerende maatregelen te nemen. We bieden oplossingen voor rookafvoer, compartimentering, evacuatie en automatische blussing (met hydrant- of gassystemen) om je systeem op te bouwen.

  • Als lid van SFPS (Syndicat Français des Professionnels de la Signalisation de Sécurité) produceren we binnen- en buitenborden, veiligheidsplannen en instructies die voldoen aan de huidige normen en die kunnen worden aangepast aan uw behoeften.
  • Brandbestrijdingsmateriaal is nodig om gebouwen te beschermen en mensen te evacueren. Op basis van zijn expertise selecteert Eurofeu een reeks producten van gekwalificeerde leveranciers om aan uw behoeften te voldoen: branddekens, zandbakken, brandblusdeksels en -boxen, draagbare douches, PBM’s, enz.

Actie ondernemen en betrokken raken

in een ecologisch verantwoorde benadering van onze producten producten en diensten

Onze klanten ondersteunen

met een globale oplossing aangepast aan hun context

Samen bouwen

vaardigheden overdragen aan je teams door training

Innoveren

door ons onderzoek te richten op de behoeften van onze klanten